Galerie & Recenzii

Home Galerie & Recenzii
recomandă
Singura clinica unde am avut rezultat instant la procedura Liposonix? Am dat jos 5 cm in doar 3 ore Fetele sunt uimitoare ❤️ Recomand Elay Estetic !!
Maria Zamfir
Maria Zamfir
19/04/2021
recomandă
Mulțumesc, Claudia! You are the best!!! ??❤️ Nu credeam că o să scap vreodată de flancuri, nici cu mișcare, regim etc. După prima ședință de Liposonix am scăpat de 4 cm din talie fără să mă duc să stau 2 luni la sală sau să țin regimuri ? Recomand cu încredere Clinica Elay Estetic!!! ❤️❤️❤️
Elizabet Sareh
Elizabet Sareh
19/04/2021
recomandă
Cei mai cei si foarte foarte?Sunt super multumita de rezultatul de o scadere de 7 cm pe o zona, dupa o singura sedinta. O recomand pe Claudia, care te intampina mereu zambitoare si mereu pregatita sa iti ofere un rezultat maxim. Am incercat multe alte tratamente ineficiente, iar aici este locul unde nu se vand promisiuni, ci se indeplinesc vise! Multumesc Elay Estetic Clinic
Adaiana Adriana
Adaiana Adriana
31/03/2021
recomandă
♥️
Irina Claudia
Irina Claudia
30/03/2021
recomandă
Am încercat aceasi procedura în alta clinica în urma cu ceva timp. Rezultat 0. Am zis sa încerc și la Elay Estetic. Cea mai buna decizie. Am văzut diferențele imediat după procedura. 2 cm la picioare și 4 cm la abdomen. Claudia is the beeesssttt. Perfecționist, atenta la orice detaliu și nu se te lasă să te ridici pana nu obține rezultatul dorit. Cu toată inima pot spune ca am avut cea mai plăcută ( și cu rezultate) experienta cu Liposonix. Recomand cu toată inima. Acum sunt nerăbdătoare pt următoarele ședințe ??
Nicoleta Grigore
Nicoleta Grigore
30/03/2021
recomandă
cele mai bune rezultate liposonix,recomand cu toata increderea mi-au micsorat talia cu 5 cm,eu fiind foarte foarte sceptica, am facut procedura si in alte clinici unde nu am avut rezultat!recomand cu drag Elay Estetic.?
Jalynn Nicoleta Alina
Jalynn Nicoleta Alina
26/03/2021
recomandă
Fetele sunt minunate ! Rezultate incredibile in doar 2 ore ❤️❤️ recomand ??
Zamfir Ana-Maria
Zamfir Ana-Maria
26/03/2021
recomandă
Sint foarte mulțumită de rezultatele pe care le-am avut cu liposonix la ei Recomand 100% ❤⚡
Anca Bjorklund
Anca Bjorklund
20/03/2021
recomandă
Am pasit neincrezatoare in salon, pentru ca nu cred in minuni in ceea ce priveste remodelarea corporala insa, dupa prima sedinta de Liposonix efectuata de Claudia, pot spune ca exista si oameni minunati care folosesc aparatele cu simt de raspundere si rezultatele apar incontestabil. Si nu este minune, ci doar munca facuta responsabil! Claudia nu isi lasa clientele sa plece din salonul ei fara un rezultat vizibil chiar de la prima sedinta! Pentru mine, Liposonix= Claudia @Elay Estetic Clinic! Multumesc, astept cu nerabdare urmatoarea sedinta in care vom topi o noua zona??!
Ramona Saulea
Ramona Saulea
17/03/2021
recomandă
Echipa este profesionista, rezultatele sunt vizibile încă de la început, fetele sunt amabile, condițiile sunt extraordinare ps: primim bomboane și apa ❤️? !! Condiții maxime de igiena, nu se întârzie cu programările????? Multumesc încă o data!! ? Va recomand cu drag?
Ioana Savu
Ioana Savu
27/08/2020